+31 (0) 621 231 338

Een leuke brief van een tevreden klant!

by Leonora Nieuwenhuizen

Beste Team van Mandala Stencils,
Van de week kreeg ik mijn bestelde mandala van jullie binnen. Vandaag ben ik er mee aan de slag gegaan in de badkamer. Ik had vorige week al twee muren grijs gesausd en vandaag met de sjabloon en zilverkleurige en grijze verf een mooi resultaat neergezet. Uiteraard heb ik dit op mijn Facebook account geplaatst en daar komen leuke reacties op zoals 'Wat mooi' en 'wat gaaf!'
Dus super bedankt voor deze 'feel good' ervaring. De uitleg en het boekje dat ik er bij heb gekregen, werkten ook zeer inspirerend! Bijgaand zend ik jullie twee foto's waarop julie het resultaat kunnen zien. Enne...natuurlijk hoop ik dat ik kans maak op een reis voor twee naar Ibiza😉😎
Lieve groeten van Esther
LEAVE A COMMENT
BACK TO TOP